Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Natuurlijk, je krijgt van ons je eigen gebruikersnaam en wachtwoord, hiermee kan je 24/7 inloggen op je eigen website omgeving en aanpassingen doen.

Kan ik ook mijn eigen teksten en foto's aanleveren?

Zeker weten! Kosteloos plaatsen wij de eerste keer voor maximaal 6 pagina’s teksten en afbeeldingen die u bij ons aanlevert en mocht je er zelf niet uitkomen, schrijven onze professionele copywriters voor een fixed-fee je content!

Kunnen jullie mijn teksten schrijven en afbeeldingen zoeken?

Jazeker, we bieden de optie ‘hulp bij tekst en inhoud’ aan. Deze optie (éénmalig €299,-) houdt in dat onze copywriters je helpen met het schrijven van een geschikte (Zoekmachine verantwoorde) tekst voor maximaal 5 pagina’s. Ook zoeken zij er geschikte rechtenvrije afbeeldingen bij die je kan gebruiken op je website.

Waarom €500,- opstartkosten

Onze meerwaarde is dat we je niet laten dobberen. Onze vormgevers zorgen voor een unieke website met professioneel ontwerp, niet zomaar wat kleurtjes wijzigen op een goedkoop sjabloon maar gedegen ontwerp! Hiermee heb je met een Websitebureau altijd – direct een voorsprong op je concurrenten.

Ik heb nog geen domeinnaam, registeren jullie die voor mij?

Ja, nadat je het alles-in-één pakket besteld hebt, neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Hij zal in overleg met u een geschikte domeinnaam registreren. Deze is dan direct beschikbaar voor gebruik.

Werkt mijn website op alle apparaten (Mobiel, tablet etc..)

Jazeker, een website van Websitebureau is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw website altijd op elk apparaat optimaal werkt!

Ik heb al een domeinnaam en wil die graag gebruiken, is dat mogelijk?

Uiteraard, het is gebruikelijk dat we de domeinnaam verhuizen naar onze servers, maar wil je liever je domeinnaam niet verhuizen, dan passen we daar ook een mauw aan.

Ik heb al een eigen emailadres, kan ik die behouden?

Ja, wanneer je naar Websitebureau overstapt kan je huidige emailadres gewoon worden behouden. Je hebt standaard de beschikken over 3 unieke emailboxen. Heb je er meer nodig? Dan is het mogelijk deze uit te breiden.

Ik wil mailen via Microsoft Exchange, Gmail, Hotmail etc.. kan dat?

Er zijn inderdaad veel ondernemers die gebruik maken van een platform als Google for business. Als dat voor jouw werkt zullen we daar niets aan veranderen. Je bent vrij om daarin zelf te kiezen. Kies ervoor bij ons je mail onder te brengen helpen we je graag. Andersom natuurlijk ook.

Passen jullie mijn website aan als ik dat zou willen?

Ja, we bieden ook een ‘Website plus’ pakket aan. Met dit pakket kan je altijd contact opnemen met onze helpdesk voor het aanpassen van je website. Meestal voeren we op werkdagen wijzigingen al door binnen 4 uur! Zo hoef jij niets zelf te doen. Simpel toch?!

Zijn er vragen nog niet beantwoorden, of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem contact op