email marketing voorbeeld drukland ipad

E-mail marketing toepassingen

Als ondernemer wil je in contact staan met klanten en dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Helaas is het niet mogelijk om met iedereen persoonlijk contact te onderhouden. Vandaar dat veel ondernemers gebruik maken van e-mail marketing. Hiermee kunnen ondernemers eenvoudig met een groot aantal (potentiële) klanten tegelijkertijd communiceren.

Een voorbeeld hiervan is de maandelijkse nieuwsbrief met informatie over nieuwe producten en/of diensten. Maar e-mail marketing is ook uitermate geschikt voor het verzamelen van feedback om zo de dienstverlening verder te verbeteren of klanten een bedankje te sturen voor hun vertrouwen in jouw bedrijf.

Meer inzicht in de klant

Websitebureau ondersteunt ondernemers met het beheren, verzamelen en analyseren van alle klantgegevens om zo relevante & persoonlijke nieuwsbrieven te kunnen sturen. Met zeven jaar ervaring in e-mail marketing voor diverse webshops en websites hebben we talloze nieuwsbrieven ontworpen die leesbaar zijn op mobiel, tablet en desktop.

Daarnaast verzorgen wij uitgebreide rapportages die de ondernemer meer inzicht verschaffen in zijn klanten. Wie zijn ze, waar zijn ze en wat is hun gedrag? Welke artikelen zijn door welke klanten gelezen en wie hebben er aankopen gedaan via de nieuwsbrief?

E-mail marketing statistieke van verstuurde nieuwsbrief

Email marketing naar het volgende niveau tillen?

Met Websitebureau maak je van klanten fans, die vaker terugkomen.

Maak een afspraak