Google Adwords resultaat voor Websitebureau

Direct resultaat met zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren (SEA – Search Engine Advertising) kan snel en efficiënt de doelgroep worden bereikt, die relevant is voor jouw bedrijf. Het is één van de belangrijkste methoden om meer bezoekers naar de website te krijgen en kan worden uitgevoerd met behulp van onder meer Google AdWords & Bing Ads. Websitebureau creëert en optimaliseert SEA campagnes op een betaalbare manier.

Neem contact op

Adverteren binnen zoekmachines zorgt ervoor dat geïnteresseerden relevante advertenties getoond krijgen in de vorm van tekstadvertenties en/of banners. Zoekmachine adverteren kan erg succesvol zijn, maar het is belangrijk om te weten waar de valkuilen zitten en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Met onze ervaring sinds 2004 zijn we van mening dat een duidelijke SEA campagnestructuur en realistische doelen van de klant, de belangrijkste aspecten zijn. Die in overleg met de klant worden opgesteld. Geld uitgeven aan zoekmachine marketing kan iedereen, maar intelligent en effectief adverteren niet.

zoekmachine resultaten voor zoekwoord fietsen

Daarom kijken we ook kritisch naar de website of deze voldoet aan verschillende (technische) criteria. Doordat veel ondernemers onvoldoende ervaring en expertise op dit gebied hebben, zijn we Websitebureau gestart.

Met als doel ondernemers te faciliteren aan een website die voldoet aan de eisen van Google en andere zoekmachines. Zodat uw website goed wordt weergegeven op mobiel, tablet en desktop devices. Daarnaast is het van essentieel belang dat de website alle statistieken correct registreert, ook wel web analytics genoemd. Hiermee kunnen we meten welke Adwords campagne het meeste rendement oplevert.

Met ons aan de slag?
Wij helpen jou als ondernemer op weg

Maak een afspraak