zoekmachine-optimalisatie image voorbeeld

Wat is SEO optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie ook wel bekend onder als ‘Search Engine Optimization’ (SEO) is het proces om hogere rankings te verkrijgen binnen zoekmachines Google & Bing zodat u door meer mensen wordt gevonden met onderwerpen die op uw website voorkomen. Hoe hoger de ranking, des te meer bezoekers zonder een vergoeding te hoeven betalen zoals bij zoekmachine adverteren (SEA).

Een ander belangrijk verschil is dat het algoritme van de zoekmachine bepaalt wie bovenaan staat en niet zoals bij SEA door de hoogste bieder. Vandaar dat zoekmachine optimalisatie door veel ondernemingen wordt uitgevoerd en dus enorm competitief is.

In de afgelopen jaren is de markt van SEO enorm veranderd waarbij de focus steeds meer op relevantie, personalisatie en kwaliteit van de content is gekomen. Een goede trend, volgens ons, om zo het internet dag voor dag een stukje beter te maken. Met onze jarenlange ervaring en aantoonbare goede resultaten zijn ondernemers bij ons aan het goede adres om hogere zoekwoord rankings te behalen.

Belangrijk om te realiseren is dat structureel succes in zoekmachine optimalisatie niet binnen 1 maand wordt behaald. SEO resultaten worden grotendeels beïnvloedt door uw online reputatie, relevantie en in welke mate de content wordt gelezen & gedeeld door anderen. Waarbij ook nog eens strenge eisen worden gesteld aan de techniek waarmee de website is gebouwd. Dit bepaalt namelijk in grote mate hoe de content wordt geïndexeerd en begrepen door de zoekmachine. Onze WordPress websites zijn geprogrammeerd die aan de laatste eisen van Google voldoen. Internet marketing voor ondernemers die vooruit willen lopen op de concurrentie.

Werken aan SEO is belangrijk en met de juiste strategie enorm rendabel.
Nieuwsgierig geworden hoe wij te werk gaan.

Maak een afspraak